Furn.nl Woonblog

SecondFurn wordt ook een tweedehands & vintage meubelvergelijker afbeelding
Sinds vandaag lanceert SecondFurn, de tweedehands marktplaats van Furn.nl, een nieuwe functie! Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om duurzaam winkelen makkelijker dan ooit te maken, bieden we nu ook integraties met andere populaire marktplaatsen voor tweedehands meubels, waaronder Whoppah en Reliving.
Duurzame woonverzekeringen: inboedel- en opstalverzekering afbeelding
Bij Furn.nl, jouw toonaangevende meubelvergelijkingssite en blog, kijken we niet alleen naar meubels, maar ook hoe we duurzamer kunnen wonen. Een van de aspecten van duurzamer wonen is het kiezen van een duurzame woonverzekering. Dit omvat meestal een inboedel- en opstalverzekering die milieubewust en maatschappelijk verantwoord zijn.
Duurzame zoekmachines: zoeken & bomen planten afbeelding
In een tijd waarin milieubewustzijn essentieel is, kunnen online zoekopdrachten nu een positieve kracht zijn voor verandering. Duurzame zoekmachines, zoals Search For Trees, banen de weg voor een groenere, milieuvriendelijkere digitale ervaring. Deze platforms bieden gebruikers de mogelijkheid om duurzaamheid naadloos te integreren in hun dagelijkse leven door bij elke zoekopdracht bij te dragen aan herbebossingsprojecten.
Mok reactief glazuur: servies dat aanvoelt als kunst afbeelding
Als het op servies aankomt, zijn er talloze opties beschikbaar om je tafelsetting te verfraaien. Eén van de meest fascinerende keuzes die je kunt maken, is de aanschaf van een mok met reactief glazuur. Deze reactieve glazuur mokken zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel verbluffend. In dit artikel duiken we dieper in op reactief glazuur, waarom het mokken zo uniek maakt en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen, zoals of je een reactief glazuur mok in de vaatwasser kunt plaatsen en of ze veilig zijn voor de magnetron.
Slimme meubels voor kleine ruimtes: haal het beste uit je woning afbeelding
Door het gebruik van slimme meubels voor kleine ruimtes haal je het beste uit je woning. Soms kan het een uitdaging zijn om alles wat je nodig hebt te laten passen in een kleine woonkamer, slaapkamer of zelfs een studio-appartement. In dit artikel inspireren we je graag met slimme en praktische tips voor het inrichten van kleine ruimtes. Met slimme meubels en woonoplossingen kan ook jouw kleine ruimte optimaal worden benut.
Open keuken afschermen - 11x slimme ideeën om keuken en woonkamer te scheiden afbeelding
Het afschermen van een open keuken is een veelvoorkomende uitdaging in moderne woningen. Veel huizen hebben tegenwoordig een open keuken, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Toch kan het soms wenselijk zijn om de keuken visueel of fysiek te scheiden van de woonkamer. Daarom hebben we in dit artikel 11 slimme ideeën onder elkaar gezet om jou te inspireren om de keuken van de woonkamer te scheiden.
Beige bank combineren - welke kussens en kleur muur? afbeelding
Een beige bank is een goed te combineren meubelstuk dat in vrijwel elk interieur past. Of je nu een moderne, klassieke of rustieke stijl hebt, een bank in deze kleur kan een prachtige aanvulling zijn op je woonkamer. In dit artikel gaan we verder in op het combineren van je beige bank en zullen we je inspireren bij het creëren van de perfecte combinaties. Van kussens tot muurkleuren en accessoires, ontdek hoe je zelf in jouw huis een een stijlvolle en gezellige sfeer kunt creëren.
Zelf luiken maken voor buiten in 6 stappen afbeelding
Wist je dat je huis met buitenluiken om de ramen er heel charmant en stijlvol uit kan zien? Maar dat is niet het enige voordeel! Deze luiken kunnen ook heel praktisch zijn. Of je nu een gezellig landelijk huisje hebt of een modern stadsappartement, buitenluiken kunnen een groot verschil maken voor de uitstraling van je woning. Luiken om de ramen zijn namelijk al lang niet meer alleen weggelegd voor boerderij woningen. En nog makkelijk zelf te maken ook!
TV op de slaapkamer? 11 ideeën ter inspiratie afbeelding
Denk je aan het plaatsen van een TV in de slaapkamer? En wil je weten hoe je deze op een stijlvolle manier weg kunt werken? In onderstaand artikel delen we 11 ideeën ter inspiratie om de televisie zo stijlvol mogelijk weg te werken. Zodat je een ontspannen, comfortabele en stijlvolle sfeer creëert in deze belangrijke ruimte in huis.
6x Ideeën om je wasmachine in de badkamer weg te werken afbeelding
In dit artikel vind je zes creatieve oplossingen om je wasmachine discreet en stijlvol te integreren in de badkamer. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist veel ruimte tot je beschikking hebt, wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Lees verder en ontdek hoe je jouw badkamer kan transformeren tot een stijlvolle, functionele en ontspannen ruimte.