Furn.nl Blog

Design koelkasten, het mode accessoire voor de keuken van nu afbeelding
Je wilt een nieuwe koelkast aanschaffen, maar waar begin je? Er zijn veel verschillende soorten koelkasten op de markt en welke het meest geschikt is voor jou hangt volledig af van jouw eigen wensen en voorkeuren. Uiteraard zijn er verschillende eigenschappen om rekening mee te houden bij het kopen van een nieuwe koelkast, zoals de afmetingen waar de koelkast aan moet voldoen, maar ook is het voor veel mensen belangrijk dat de koelkast milieuvriendelijk is en niet te veel energie verbruikt, iets wat je tegenwoordig erg makkelijk kunt vergelijken aan de hand van het energielabel.
Een energiezuinig thuis met groene huishoudelijke apparatuur afbeelding
We gaan niet goed genoeg om met onze natuur en dit is duidelijk zichtbaar. De opwarming van de oceanen zorgt voor de sterfte van koraalriffen over heel de wereld, het klimaat verandert en diersoorten sterven uit. Het zijn dingen waar je in je dagelijks leven misschien niet continu mee wordt geconfronteerd, maar het is wel belangrijk dat we nadenken over hoe we duurzamer kunnen leven voor het behoud van de aarde; voor onszelf en voor de volgende generaties. Er zijn veel dingen die hier aan gedaan worden vanuit de politiek en door bedrijven, maar ook als consument kun je een steentje bijdragen, onder meer door het aanschaffen van energiezuinige huishoudelijke apparaten.
Woonkamer inspiratie: Claim stap voor stap jouw woonkamer terug afbeelding
De woonkamer is het kloppend hart van elk huis. Het is de plek waar je ontspant, ontmoet, waar je thuiskomt. Maar de kans is groot dat jouw woonkamer de afgelopen tijd langzaam maar zeker getransformeerd is. Tot werkplek, tot sportschool, tot uitgaansgelegenheid. Tot een mengelmoes van alles wat ineens thuis moest.Ineens was daar de pandemie, en deed jouw woonkamer dienst als thuiskantoor en sportschool in één. Herkenbaar? Waarschijnlijk heb je de afgelopen maanden heel anders gewoond dan je voor de uitbraak van corona deed. Logisch, dus, dat je woonkamer mee veranderd is. Maar nu de priksnelheid omhoogvliegt, en de maatregelen langzaam versoepelen, is het tijd om je comfortabele woonkamer terug te claimen.In een paar simpele stappen straalt je woonkamer zo weer de rust zelve uit.
Eetkamer inspiratie: Haal het meeste uit jouw eetkamer afbeelding
Of je er nu een hele kamer aan gewijd hebt, of slechts een hoekje. De eetplek in jouw huis is vaak waar je de dag begint, waar je gasten ontvangt en waar je een lange dag bespreekt. Het is dus geen overbodige luxe om deze ruimte eens onder de loep te nemen. Een fijne eetplek helpt je de toon van je dag te zetten en nodigt uit tot nog even natafelen. Met deze tips haal je het meeste uit je eetkamer.
Trends in thuiswerken: van bureaustoel tot tafellamp afbeelding
Thuiswerken is momenteel de norm. En naar verwachting zullen we ook in de toekomst voor een deel blijven thuis werken. Een fijne werkplek in huis is daarbij een absolute must. Zo is het belangrijk dat je goed achter je bureau zit en de ruimte waarin je werkt comfortabel aanvoelt. In dit artikel richten we ons daarom volledig op de trends in thuiswerken. Wat zijn de go’s en de no go’s op het thuiswerkgebied? Inclusief drie tips om de perfecte thuiswerkplek te creëeren.
Tuinmeubeltrends - 5x tuintrends op het gebied van tuinmeubelen in 2021 afbeelding
Het voorjaar is weer aangebroken! Dat betekent: lange, zwoele zomeravonden met aangename temperaturen. Om hierbij optimaal te genieten is nú het moment om de tuin zomerproof te maken. Geen tuin? Geef dan het balkon een lekker frisse make-over.Wat zijn eigenlijk de trends op het gebied van de tuin en tuinmeubels dit jaar? Is de stijl dit jaar relaxed of gaan we voor tuinmeubels in strak design? En welke materialen kunnen niet ontbreken in de tuin van 2021? In dit blog vertellen we je er meer over.
Dit zijn dé interieurtrends in 2021 afbeelding
Benieuwd naar de interieurtrends van 2021? De trends van dit jaar zijn gemakkelijk te combineren. Sommige trends keren terug uit voorgaande jaren, wat extra fijn is als je duurzaamheid meeneemt in jouw interieurkeuzes.Bekijk snel welke interieurtrends dit jaar aan de orde zijn, hoe je ze thuis kunt toepassen en welke kleuren je bij deze trends kunt gebruiken.
Winterse woontips om jouw huis gezellig te maken afbeelding
Niets nodigt zo uit om lekker thuis te blijven als de koude, donkere dagen. We kruipen massaal het liefst de bank op, genesteld onder een zacht plaid. Kom de koude dagen door in het comfort van je eigen thuis, door de warmte naar binnen te halen. Met deze winterse woontips is het ineens een stuk minder erg dat het koude seizoen nog wel even duurt.
Creëer jouw fijne moment thuis tijdens de oktober woonmaand afbeelding
Oktober is dé maand om je huis klaar te maken voor het najaar. Doorgaans zijn dit de maanden dat we veel thuis zijn en dan wil je natuurlijk een gezellig thuis. Dit jaar is sfeer en gezelligheid nog net iets belangrijker. We zullen de aankomende maanden namelijk nog vaker thuiszitten dan normaal. De ultieme reden om juist nu wat extra sfeer te creëren. Kan jouw huis wel wat gezelligheid gebruiken? Lees dan hier vijf tips om in een handomdraai van je huis een gezellig thuis te maken. Zonder al te veel moeite!
Meubels huren: dit is wat je moet weten afbeelding
Fietsje huren, boortje huren, een volledige meubelset huren, het kan tegenwoordig allemaal! De deeleconomie is de laatste jaren exponentieel toegenomen en niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mensen realiseren zich dat ze niet per se iets hoeven te bezitten en dat geluk juist voortkomt uit vrijheid. Steeds meer mensen huren daarom niet alleen huizen, maar ook koelkasten en meubels. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een nieuwe inrichting.