Furn.nl Woonblog

Tips om een asymmetrische spiegel te kiezen afbeelding
Je tanden poetsen, je haar stijlen en voordat je de deur uit gaat nog even je outfit controleren. Dagelijks kijken we vaker in spiegels dan we willen toegeven, maar spiegels zijn niet alleen praktisch omdat we onze eigen reflectie graag zien. Je kunt ze ook gebruiken om het interieur op verschillende vlakken een niveau hoger te tillen, door bijvoorbeeld voor een asymmetrische spiegel te kiezen. Hoe je het interieur dan met asymmetrische spiegels kunt complementeren? Dat ontdek je in dit artikel!
Dit zijn de bloeiende tuintrends van 2022 - Van meubelen tot aan planten afbeelding
De dagen worden warmer. De zomer is aangebroken, en de groene vingers beginnen langzaam aan te kriebelen. Tijd om ons weer naar de tuin, het terras of naar het balkon te verplaatsen! Wij hebben dit jaar weer sprankelende tuintrends gespot, vooral op het gebied van tuinmeubelen. Ga jij dit jaar voorgroen en bohemien of toch voor strak en modern? Eén ding is zeker: Met deze tuintrends kun jij deze zomer ultiem relaxen!
Ideeën voor de muur in je woonkamer 2022 afbeelding
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een televisie in de woonkamer en daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar creatieve manieren om de tv muur om te toveren tot een echte eye-catcher. Een tv die uit staat heeft namelijk geen spetterende uitstraling. Wat hang je boven de tv of welke kleur kun je het beste kiezen voor de tv muur? In dit artikel geven wij je creatieve tv muur ideeën waarmee je de rust in huis terugbrengt zonder de tv van de muur te halen
Keukenkleuren van 2022 - Trends, tips & inspiratie afbeelding
Ga je je keuken renoveren of een nieuwe keuken plaatsen? Denk naast het materiaalgebruik ook goed na over de kleuren die je graag in je keuken terugziet. In dit artikel gaan we in op de populaire keukenkleuren van 2022 en geven we onze tip voor de ultieme koelkast waarvan jij zelf de kleur en het materiaal kunt kiezen.
Woonkamer trends 2022 - Duurzaam, slim én kleurrijk afbeelding
De woonkamer is een ruimte waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Het is de plek waar je gasten ontvangt, waar je na een lange werkdag kunt ontspannen en waar geleefd wordt. De woonkamer is het hart van je huis en daarom is het belangrijk om deze ruimte zo prettig mogelijk voor jezelf te maken. Ben je toe aan iets nieuws? Dan zit je hier op de juiste plek. In dit artikel nemen wij je namelijk mee op reis door alle woonkamer trends van 2022.
Keukentrends 2022 - Milieuvriendelijk, symmetrisch & luxe afbeelding
De keuken is een essentieel onderdeel van de woning. Je bent er dagelijks op verschillende momenten bezig en daarom is het belangrijk om deze ruimte te optimaliseren. Door technologische ontwikkelingen is het in 2022 mogelijk om slimme oplossingen te combineren met designs die volledig voldoen aan jouw verwachtingen. Dit zijn de meest opvallende keuken trends in 2022.