Furn.nl Blog

Woonkamer trends 2022 - Duurzaam, slim én kleurrijk afbeelding
De woonkamer is een ruimte waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Het is de plek waar je gasten ontvangt, waar je na een lange werkdag kunt ontspannen en waar geleefd wordt. De woonkamer is het hart van je huis en daarom is het belangrijk om deze ruimte zo prettig mogelijk voor jezelf te maken. Ben je toe aan iets nieuws? Dan zit je hier op de juiste plek. In dit artikel nemen wij je namelijk mee op reis door alle woonkamer trends van 2022.
Keukentrends 2022 - Milieuvriendelijk, symmetrisch & luxe afbeelding
De keuken is een essentieel onderdeel van de woning. Je bent er dagelijks op verschillende momenten bezig en daarom is het belangrijk om deze ruimte te optimaliseren. Door technologische ontwikkelingen is het in 2022 mogelijk om slimme oplossingen te combineren met designs die volledig voldoen aan jouw verwachtingen. Dit zijn de meest opvallende keuken trends in 2022.
6x badkamer trends in 2022 voor een gegarandeerd wow-effect afbeelding
Een badkamer is meer dan alleen een praktische ruimte om je te kunnen wassen en om je tanden te poetsen. De afgelopen jaren is deze ruimte veranderd naar een plek waar je volledig tot rust kunt komen. Steeds vaker zien we dat de reguliere badkamer wordt uitgebreid naar een luxe spa ruimte, en wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en moderne technologie. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw nieuwe badkamer? Wij hebben de nieuwste badkamer trends van 2022 voor jou op een rijtje gezet.
3 tips voor een kleurrijk interieur voor positieve energie afbeelding
Of je nu groot woont of klein, we willen allemaal wonen in een gezellige sfeer. Toch vinden veel mensen het lastig om dit te realiseren. Vooral als het gaat om het bepalen van de kleur van het interieur. We hebben de afgelopen jaren kennis gemaakt met meubels en accessoires met een hoog aardsheid gehalte. Hierbij zagen we veel natuurlijke materialen, wit en vergrijsde tinten. Rustig en stijlvol, maar toch soms ook een beetje somber.
Een okergeel interieur: hip, vrolijk en klaar voor de lente! afbeelding
Vind jij okergeel ook zo’n toffe kleur, maar weet je niet precies hoe je het moet toepassen in je interieur? Geen paniek, je bent niet de enige. Soms zie je gewoon niet direct dé manier om deze kleur in jouw huis te laten terugkomen.Furn.nl geeft je graag een aantal tips en tricks. Want hoe combineer je okergeel met je andere interieur items? Welke kleuren passen erbij en hoe zorg je dat okergeel extra goed uitkomt? Kortom: in deze blog vind je inspiratie voor een okergeel interieur!
Woontrends 2022 - de musthaves voor jouw interieur afbeelding
Benieuwd naar de woontrends 2022? Trends in het interieur zijn er nooit ineens zomaar. Interieurstijlen lopen vaak in elkaar over. Daarom kunnen we heel goed inschatten wat populair wordt in het interieur. En wat dus daarom dit jaar niet kan ontbreken in huis. Wat zijn de trends van 2022? Welke kleuren kunnen echt niet ontbreken in je interieur? En welke materialen worden veelal gebruikt dit jaar? Laat je inspireren door de nieuwste interieurtrends voor in huis. Van woonkamer tot keuken. En van slaapkamer tot materialen op de muren. En natuurlijk staan we ook stil bij de woontrends waar we in 2022 echt afscheid van nemen.