Meubelwinkels met gratis verzending

Het komt je vast wel bekend voor. Je ziet de perfecte aankoop in een webshop voor de perfecte prijs, voegt het toe aan je winkelmandje, klikt op verder en tot je grote verbazing is het product nu bijna twee keer zo duur door de ‘extra verzendkosten’. Voor die prijs is je buitenkansje in een keer geen buitenkansje meer. Gelukkig doen wij bij Furn.nl niet aan dit soort grappen.

Furn.nl's gratis levering overzicht

Onze aanpak is een aanpak waar je als klant blij van wordt. Naast het feit dat veel van onze meubels en woonaccessoires boven een bepaalde prijs gratis worden verzonden, zijn er ook een aantal meubelwinkels die altijd gratis verzenden. Je leest het goed; Altijd!

Gratis verzending bij de volgende winkels

De volgende winkels bieden namelijk altijd gratis verzending. De prijs die je ziet op de pagina van het product, dat is ook de daadwerkelijke prijs die je gaat betalen! De volgende winkels bieden gratis verzending:

Daarnaast wordt deze lijst regelmatig geüpdatet wanneer een winkel een nieuw gratis-verzend beleid introduceert. Let echter wel op, check altijd even bij je bestelling zelf of daar ook daadwerkelijk het gratis verzenden in de betaalgegevens is verwerkt.

Gratis verzending (uitgebreid)

Daarnaast leveren ook veel van onze meubelwinkels gratis verzending wanneer je boven een bepaald bedrag een aankoop doet. Omdat wij samenwerken met veel verschillende winkels is hier geen standaard getal voor, blijf daarom altijd even kijken op de productpagina zelf en bij de betaalgegevens. Hier zijn een paar voorbeelden van meubels en woonaccessoires met gratis verzending boven een bepaald bedrag:

  • De Big Lazy 4 zits bank. Een fijne 4 (5 past ook!) zits bank beschikbaar in wit, zwart, cognac, bruin of olijf. Voor €2.759 wordt deze bank gratis thuisbezorgd.
  • De witte bartafel van 24Designs. Een stijlvolle multifunctionele hoge tafel voor €219. Gratis bezorging en ook leverbaar met bijpassende barkrukken.

Voor een complete lijst van alle winkels die gratis verzending bieden, kijk op deze pagina. In deze lijst staan én winkels die altijd gratis leveren én winkels die boven een bepaald bedrag gratis leveren. Over het algemeen is bij deze winkels het bedrag waarbij gratis verzending begint rond de €150. Echter is dit geen garandering, kijk dus even zelf op de specifieke pagina van de webshop waarvan je meubels of woonaccessoires wilt kopen op Furn.nl hoe het beleid van gratis verzending bij hen wordt toegepast.

Gratis retour

Ook is er bij veel winkels sprake van gratis retournering. Mocht je het product al thuis hebben, en er is toch net iets waardoor je er ontevreden mee bent, dan kun je bij deze winkels de meubels of woonaccessoires gratis retourneren. Voor de lijst van winkels, klik hier.

Afsluiting

Bij veel webshops wordt nog vaak geprobeerd om een extraatje te verdienen door de bezorgkosten uit het plaatje te houden totdat je al klaar staat met je creditcard of Ideal gegevens in je hand. Wij vinden echter dat dit niet kan en dat onze klanten een gratis verzending voor meubels en woonaccessoires verdienen, dan wel bij kleinere bestellingen een transparant beleid waarin je weet waar je voor betaalt en er geen kosten buiten het plaatje worden gehouden. Voor een compleet overzicht van al onze meubels, neem een kijkje op de Furn.nl.

Deze lijst met meubelwinkels die gratis bezorgen wordt regelmatig bijgewerkt. Toch kunnen deze gegevens verouderd zijn of niet kloppen. Check daarom altijd even op de site na of het gratis verzenden nog geldt. Bekijk ook de winkels die gratis meubels retourneren.