Webwinkels waar je meubels achteraf kunt betalen

Meubels achteraf betalen

Als je graag pas betaalt nadat je je meubels in ontvangst hebt genomen, of gewoon liever het hele bedrag gespreid wilt betalen in plaats van in één keer, dan is achteraf betalen misschien wel wat voor jou! Misschien wist je dit al. Bij veel meubelwinkels kun je namelijk je meubels achteraf betalen. Lekker makkelijk dus als je nieuwe meubels nodig hebt, maar niet al het geld in één keer kan missen.

Gespreid je meubels betalen of achteraf betalen?

Naast gespreid betalen is er nog een manier waarop je de meubels achteraf kunt betalen. Vaak bestaat er namelijk ook de mogelijkheid om pas te betalen wanneer je de meubels hebt ontvangen. Op deze manier betaal je pas voor de bestelling wanneer je én alles ontvangen hebt én tevreden met de aankoop bent. Mocht er dus iets niet naar wens zijn heb je vaak de mogelijkheid om het product te retourneren of de winkel kan een andere optie voorstellen. Met deze garantie wordt producten online bestellen nog leuker!

Methodes om achteraf te betalen

Er zijn twee veelgebruikte methodes voor achteraf betalen: Klarna en Afterpay, ook kan de webwinkel zijn eigen methode hebben van achteraf betalen. En er zijn kleinere achteraf betaal services zoals Accept Email en Capayable. Soms kun je zelf kiezen of je gespreid wilt betalen of dat je het hele bedrag wilt betalen nadat je het product hebt ontvangen. Dit staat meestal in het bestelproces aangegeven. Vaak worden er wel administratiekosten of andere kosten in rekening gebracht voor achteraf betalen, maar omdat je het gemak van gespreid betalen en/of de garantie van de ontvangst hiervoor terug krijgt is kan dit het waard zijn. Hier een korte uitleg van de verschillende platformen waarmee je achteraf kunt betalen.

Klarna

Met Klarna.com kun je gespreid en/of achteraf betalen. Ook geven zij een garantie dat mocht er iets is zijn met de bestelling of wanneer deze helemaal niet bezorgd wordt, je je geld terugkrijgt. Daarnaast is een van de grote voordelen dat wanneer je met Klarna betaalt, je op de webshops zelf geen creditcard- of bankgegevens hoeft in te vullen. Met alleen je e-mail adres en je postcode kun je dus al online shoppen!

Afterpay

Zoals de naam als zegt, met Afterpay kun je achteraf betalen. Met Afterpay kun je niet gespreid betalen, maar alleen achteraf. Het werkt als volgt:

  1. Kies je product
  2. Voeg het toe aan je winkelmandje en klik op betalen
  3. Kies voor Afterpay
  4. Wacht totdat je bestelling in huis is
  5. Betaal zelf binnen de gestelde betaaltermijn

Ook bij Afterpay hoef je dus pas te betalen wanneer jouw product veilig zonder problemen is aangekomen én je er tevreden mee bent.

Bij welke winkels kan dit?

Op dit moment kun je bij Furn.nl bij drie winkels achteraf of gespreid betalen. Hier een lijstje van de winkels waar je achteraf meubels kunt betalen:

Het kan zijn dat er extra kosten voor achteraf betalen in rekening gebracht worden, maar dit wordt dan meestal vermeld op de website. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Toch kunnen deze gegevens verouderd zijn of niet kloppen. Check daarom altijd even op de site na of het achteraf betalen nog geldt.

De bovenstaande webwinkels bieden een diversiteit aan meubels die je achteraf kunt betalen zoals banken, stoelen, tafels, woonaccessoires, kasten, verlichting (lampen) en veel meer.

De hoogte van het bedrag dat je achteraf kunt betalen hangt af per winkel, bij Flinders is het maximum bijvoorbeeld wel €1500. Daar kun je wel een mooie bank, salontafel en TV meubel voor kopen! De bovenstaande lijst van de winkels waarbij je meubels achteraf kan betalen wordt regelmatig geüpdatet, echter kan het voorkomen dat een winkel zijn beleid veranderd. Kijk daarom altijd goed bij de productpagina zelf of, en hoe je achteraf kunt betalen.

Afsluiting

Als je graag pas betaalt nadat je je meubels in ontvangst hebt genomen, of gewoon liever het hele bedrag gespreid wilt betalen in plaats van in één keer, dan is achteraf betalen misschien wel wat voor jou!