Onder de wol afbeelding
In deze blog

Hoewel we pas net een beetje beginnen te wennen aan het gure herfstweer, staat de winter alweer bijna voor de deur. Dat betekent niet alleen dat de dagen korter worden en onze humeuren iets minder zonnig, maar ook dat de temperaturen dalen. En rap ook.

Foto via Jino Design Ltd

Jezelf onderdompelen in een oase van warme, wollen plaids en gehaakte dekens is op dagen zoals deze dan ook echt een van de grootste geneugten die het leven ons te bieden heeft. Geniet optimaal van dit soort momenten onder 1 van deze 10 heerlijke dekens en maak zo ook je tenen erg gelukkig. Extra bonuspunten krijgen deze dekens en plaids omdat ze iedere uitgeleefde bank of oud fauteuil van een facelift voorzien.

Plaid Twice €99,-

Elegant, maar niet over de top: deze plaid behoort tot de créme de la créme onder de dekentjes. Maakt jou en je gasten in no-time comfortabel.

Essenza plaid €55,96

Deze mooie zwart-witte plaid past perfect bij een elegant interieur. De grafische print maak ‘m niet alleen knus, maar ook chique.

Missoni plaid Montgomery €228,-

Als je op zoek bent naar net dat beetje Oompf voor in jouw woonkamer: zoek niet verder. Van deze Missoni deken slaat onze stijlmeter op tilt en scoor je gegarandeerd posh punten.

Bijenkorf Home gebreid plaid €79,95

De neutrale kleur van deze fijne deken gaat goed bij vrijwel ieder interieur. Zo weet je zeker dat ‘ie lang mee zal gaan en je er niet snel op uitgekeken raakt.

Scotch Collectables katoenen plaid €52,50

Geen kleur vangt de herfstgeest beter dan warm mosterdgeel. Snuggle up onder z’n zachte katoenen vezels, op weg naar dromenland.

Ferm Living plaid Mohair €210,-

Zacht, zachter, zachtst. We hoeven alleen maar naar deze deken te kijken en we willen ‘m hebben. Nestel jezelf ermee op de bank en laat die winter maar komen!

Essenza plaid Brown Wolf €119,95

No worries, voor dit fijne vachtje heeft geen dier geleden. Kruip eronder weg en vergeet even hoezeer je de winter ook alweer haat.

Essenza plaid €39,96

Geef die saaie sofa wat pit met deze vrolijke knaloranje deken. Houdt je warm en vrolijk tegelijk, wie wil dat nou niet?

Bijenkorf Home wollen plaid €55,96

De klassieke tartan print is favoriet onder mannelijke huisbewoners. En hoewel ze het niet zo snel zullen toegeven, hebben ook zij warmte nodig.

Missoni Karlos plaid €219,-

Gedurfd én mooi: de Missoni magie spat van deze fijne deken af. De gestreepte print transformeert ieder ingedut interieur tot stijlvol geheel.


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter