Een georganiseerd begin afbeelding
In deze blog

Een nieuw jaar brengt altijd een mooie belofte met zich mee: de belofte van een nieuwe, frisse start. Deze belofte komt het vaakst voor in de vorm van goede voornemens. Vaker sporten, gezonder eten, minder drinken: je kent het wel. Vaak blijven deze goede voornemens echter slechts voornemens, en stranden ze ergens halverwege januari. Maar niet in 2015!

Dit jaar gaan we namelijk relaxt, kalm en vrij van stress in, met een goed georganiseerd huis. Want je weet wat ze zeggen: a clean house is a clean mind. In een opgeruimd huis geniet je meer van het leven. Neem daarom deze opruim tips & tricks in je op, en geef zelfs de kleinste dingen een eigen plekje in huis. Zo maak je het leven een beetje makkelijker én leuker!

Een goed begin is het halve werk

Een nieuwe kalender ádemt een nieuw begin. De onbeschreven blaadjes staan symbool voor een schone lei, klaar om orde op zaken te stellen. Meetings, doktersafspraken en playdates: met een kalender zie je door de bomen het bos weer. Zelfs in het tijdperk van smartphones komt een kalender altijd van pas. Vooral als deze ook nog eens mooi staat (of hangt) in het interieur.

Kalender

Jaarkalender | Krijtbord kalender | Kalender metaal hanger

Droomkeuken

Een goed georganiseerde keuken is de droom van menig mens. Helaas loopt het in werkelijkheid meestal nét even anders: groente en fruitstukken die ooit vast heerlijk vers zijn geweest, liggen nu verpieterd ergens achterin je keukenkastje. Zo zonde! Voorkom dit soort situaties in de toekomst en berg eten netjes op in leuke opbergbakjes. Zo verspil je minder eten (én geld). En daar worden wij blij van.

Keukenopbergers

Grevenmacher Broodbox | Voorraadpot | Wesco Broodtrommel

Kreukvrije lakens: Yes please

Niemand wordt vrolijk van een verfomfaaid laken, waardoor je vers opgemaakte bed vol kreukels en vouwen zit. Kwestie van bedlinnen, handdoeken, dekens en ander woontextiel een geordend plekje geven in huis. Zelfs voor de kleinste appartementjes is een passende, opgeruimde oplossing te vinden.

Opbergers

Aquanova opbergmand | Kist China Town | Opbergkist

Papier hier!

Onbetaalde rekeningen, belastingaangiftes, rapporten ondertekenen.. Kortom: papierwerk. Een nachtmerrie voor velen. Onterecht, want papierwerk hoeft niet persé iets vervelends te zijn. Ga voor mooie bureauaccessoires om van dit taakje iets te maken waar je plezier van hebt.

Bureau set | Brievenhouder Mail | Opbergkastje

Rack tijdschriftenrek


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter