Win een te gek dekbedovertrek van de HEMA  afbeelding

Het nieuwe jaar is begonnen, de vakanties zijn voorbij. Misschien heb je goede voornemens, misschien zijn de eerste al wel mislukt. Maar het is hoe dan ook het ideale moment voor een frisse start! Wacht niet tot de voorjaarsschoonmaak, maar grijp meteen je kansen door mee te doen met onze weggeefactie voor dit leuke dekbedovertrek van de HEMA.

Wat kun je winnen

We geven een dekbedovertrek weg van 100% katoen, zacht, duurzaam met een trendy cactus print op de dekbedhoes en de kussenhoezen. Het set is verkrijgbaar in de maten 140x200 (met één kussensloop) en 200x200 of 240x220 (met twee kussenslopen).

En wat is er lekkerder dan het jaar beginnen met een frisse set lakens?

De print past helemaal in de woontrend van 2017 waarbij planten een grote rol spelen in de inrichting. Liever geen echte plant op je slaapkamer? Maar wel wat groens? Dan komt dit dekbedovertrek zeker van pas.

Het katoenen dekbedovertrek van de HEMA voelt lekker zacht aan en past door de neutrale kleuren in vrijwel elke slaapkamer.

Hoe win je?

Door een reactie achter te laten op de Facebookpagina van Furn.nl of op Instagram en aan te geven waarom jij dit dekbed nodig hebt. Uit alle reacties kiezen we een winnaar. Er is inmiddels een winnaar bekend gemaakt op Facebook. De winnaar mag kiezen in welke maat hij of zij het dekbedovertrek graag zou ontvangen.

Niet gewonnen? Geen probleem, de HEMA heeft een eenvoudige online service, of ga op zoek naar een dekbedovertrek in een van de vele HEMA-filialen. Er is er vast een bij jou in de buurt.

HEMA

De HEMA is natuurlijk een begrip in Nederland. Al ruim 90 jaar! Oprichters Leo Meyer en Arthur Isaac wilden een warenhuis voor gewone mensen. In die tijd waren de meeste warenhuizen vooral voor deftige mensen en het meeste personeel sprak Frans. HEMA, heette toen nog H.E.M.A en stond voor Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Alle prijzen waren 10, 25 of 50 cent.

Inmiddels rijkt HEMA veel verder dan alleen Amsterdam, met bijna 700 winkels door een groot deel van Europa.

De producten van de HEMA zijn makkelijk in gebruik, brengen een lach op je gezicht en van hoge kwaliteit. Zo ook dit fantastische dekbed!

De geschiedenis van het dekbed

Een dekbed is voor veel Nederlanders de normaalste zaak van de wereld. Maar dat was niet altijd het geval. Echt lang geleden hadden mensen nog geen matrassen en gebruikten ze een soort stro zak om op te slapen, met daaroverheen een deken. Wat recenter was het vaak meerdere dekens in de winter en een laken in de zomer. Je kent ze waarschijnlijk nog wel, van die wollen kriebel dekens.

Later werd dat een dekbed. Een dekbed kan verschillende soorten vulling hebben (dons, synthetisch materiaal, katoen, wol etc), maar het is altijd lastig een dekbed te wassen. Vandaar dat we een dekbedovertrek gebruiken. Die gaan een stuk makkelijker in de was. Zo blijft alles schoon en hygiënisch.


Nieuws Winactie
Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter