3 Tips voor het vinden van de perfecte bank afbeelding

Als er één meubelstuk bepalend is voor je interieur, dan is het de bank. Het is de basis van je woonkamer en geeft de ruimte een bepaalde uitstraling. Als je de perfecte sofa hebt gevonden, kun je de rest van het interieur aankleden. De zoektocht naar de ideale bank kan dan ook weken, maanden en soms zelfs jaren duren. Het enorme aanbod op Furn maakt de keuze niet gemakkelijker, daarom 3 tips voor het vinden van de perfecte bank!

1. De ruimte

Allereerst: evalueer de ruimte waarin de bank zal komen te staan. Laag of gewelfd plafond? Is er genoeg ruimte voor een L-vormige bank, of is een love seat een verstandigere keuze? Bedenk ook of je andere banken of fauteuils in de woonkamer wilt hebben of een koffietafel. Als je eenmaal een goed overzicht hebt van de beschikbare ruimte zal dat het aantal keuzes drastisch verminderen.

Meer soortgelijke producten


2. Het gebruik

Bedenk ook wat de hoofdfunctie wordt van de bank: relaxen of entertainen. En moet deze geschikt zijn voor kids of formeel? Stel vast hoe en door wie de bank gebruikt zal worden om je keuze simpeler te maken.

Meer soortgelijke producten


3. Stijl

Nu de beschikbare ruimte, de functie en het gebruik voor je toekomstige bank is vastgesteld, is het tijd om de stijl van je woning - of specifiek: van je woonkamer - te beschouwen. Een moderne inrichting gaat goed samen met vierkante, hoekige banken. Banken met houten details staan mooi in woningen met een vintage feel.

Denk na over de manier waarop je huis is gedecoreerd, de uitstraling van de desbetreffende kamer en je persoonlijke smaak, wees niet bang om keuzes te maken en het vinden van een nieuwe bank wordt een piece of cake!

Shop banken


Decoratietips
Reageer op dit artikel
1 reacties in totaal
Door Ilse, 3 jaar geleden
Hoi hoi wij gaan opnieuw inrichten en beetje verbouwen en onze plannen zijn grotendeels bepaald echter de bank ( zithoek) daar lopen we tegenaan aangezien we tussen zitruimte en ruimte rond de haard 2 stomme naar binnen uitstekende muurtjes hebben ( dit z

Laat commentaar achter