Van een huis naar een thuis afbeelding
In deze blog

Sommige huizen hebben het gewoon. Dit kan een modern appartement zijn of een smal rijtjeshuis, maar ze hebben een warme, uitnodigende sfeer waardoor je je direct thuis voelt, gelukkig en relaxt. Zelfs als het niet je eigen huis is. Waar zit ‘m dat in? Wij onthullen de kleine dingen die je kunt doen om van je huis een thuis te maken. Laat je inspireren.

Foto dankzij Death to the Stockphoto

Kleur

Zijn jouw lievelingskleuren bijvoorbeeld geel en turquoise? Go for it! Of je er nu voor kiest om all-the-way te gaan en alle muren van je favoriete kleurtje te voorzien of slechts een aantal kleurige kussens is helemaal aan jou. kussens hebben een hoop impact en hoeven helemaal niet duur te zijn.

Persoonlijke noot

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Maar het klokje tikt écht nergens als in een thuis waarin jouw persoonlijke smaak naar oren komt. Je zult zien dat het gezelligheidsgehalte flink stijgt zodra je eenmaal begint met het toevoegen van dingen in het interieur waar je van houdt, zoals antieke theepotten, oude platen of koffers.

Nieuwe hoogtes

Geef het decor een lift door te spelen met hoogtes. Plaats een aantal kaarsen of boeken op een taartplateau en leg er een aantal tijdschriften onder. Door de alledaagse items op een voetstuk te plaatsen maak je de gewone dingen buitengewoon.

Geur

Geurkaarsen, bloemen of geurende zeep in de badkamer: investeer in geuren waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Geuren roepen herinneringen op en laten je écht thuis voelen.

Speel met souvenirs

Mooie items die je op reis verzameld hebt zijn niet alleen een unieke, persoonlijke touch, maar ook ideaal om regelmatig aan een fijne vakantie herinnerd te worden.


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter