Transformeer je badkamer afbeelding
In deze blog

De badkamer is één van de meest utilitaire ruimtes in huis, en tenzij je regelmatig urenlang in bad dobbert zul je er waarschijnlijk niet heel veel tijd doorbrengen. Dit functionele aspect is dan ook de hoofdreden dat de badkamer soms een beetje over het hoofd word gezien. Zonde, want een mooie, geordende badkamer kan je leven zoveel makkelijker en fijner maken. Het is immers de ruimte waar je je dag begint én eindigt. Hieronder 5 praktische tips om je badkamer een upgrade te geven zonder meteen de hele boel af te hoeven breken.

1. Decoratie: Een nieuw douchegordijn, een nieuwe badmat of nieuw badtextiel zal een explosie aan kleur toevoegen aan je badkamer, en daarmee meteen wat leven.

2. Haal de natuur in huis: Kamerplanten doen het heel goed in badkamers en zijn daarnaast goed voor lichaam en geest. Schroom dus vooral niet om je badkamer op te leuken met wat fijne lepelplantjes, goudpalmen of een prachtige drakenbloemboom.

3. Switch van hardware: Een vers setje deurknoppen, handdoekhaakjes of handdoekhouder doet wonderen. Goedkoop, makkelijk en snel!

4. Verf: De meeste badkamers spelen op veilig en gaan voor voor wit op wit op wit. Ga voor iets creatievers en verf de badkamermuren of het plafond in een mooi kleurtje. Zo voeg je meteen wat persoonlijkheid toe.

5. Hang kunst aan de muur: Kunst ophangen is een van de meest effectieve manieren om een ruimte te transformeren, en zelfs in de kleinste badkamers is er wel ergens plaats voor een mooie foto of print.


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter