Styling van de Salontafel afbeelding
In deze blog

We zwijmelen altijd weg bij de aanblik van een goed gelukte salontafel – prachtig gedecoreerd met accessoires die perfect bij elkaar passen. Hoewel de salontafel meestal het middelpunt van de woonkamer is wordt deze toch regelmatig over het hoofd gezien; bezaaid met tijdschriften, afstandsbedieningen en kranten is het vaak een vergeten hoekje.

Zonde, aangezien het nogal een prominent object is in de woonkamer. Waarom dan niet de tijd nemen de salontafel eens mooi aan te kleden, zodat deze jouw persoonlijke smaak reflecteert? Je zult zien dat de aanblik van een ruimte direct – positief – veranderd. Combineer persoonlijke elementen met luxe noten en een paar styling tips, om jouw salontafel van drab to fab te transformeren!

Dienbladen en schalen

Met behulp van schalen en dienbladen kun je al je hebbedingetjes stijlvol en geordend tentoon stellen. Ook lenen schalen en dienbladen zich uitstekend om een salontafel met een groot oppervlakte te ‘breken’ en hem zo iets intrigerender te maken.

Feel-good items

Of dat nu boeken, geurkaarsen of bloemen zijn; door elementen toe te voegen die een glimlach op jouw gezicht toveren geef je de salontafel persoonlijkheid en karakter.

Varieer in hoogte

Denk goed na over de compositie: door hoge, lage en medium hoge objecten met elkaar te mixen & matchen creëer je een levendig ritme op tafel – precies zoals professionele interieur designers het doen.

Kleurenpalet

Durf met kleur! Je zult versteld staan van de wonderen die een beetje kleur kan verrichten. Bedenk van te voren voor welk kleurenpalet je gaat: natuurlijke tinten, turquoise-goud-wit of alle kleuren van de regenboog: alles mag.

Pallet salontafel | Salontafel Toronto | Salontafel Jakarta

Salontafel Bergen | Salontafel Aube | Salontafel Cross


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter