Waarom kiezen voor een poef met opbergruimte? afbeelding

Het leuke van een poef met opbergruimte is dat je er niet alleen op kunt zitten, maar je er ook spullen in kwijt kunt. Dit kunnen spullen zijn die je gemakkelijk kwijtraakt, tot spullen die je liever uit het zicht wilt hebben!

Een poef wordt vaak gebruikt om op te zitten, of om de voeten op te rusten. Poefen zijn verkrijgbaar in diverse grootte en kleuren. Naast de standaard poefen, zijn er ook verscheidene zo gemaakt dat ze over een opbergvak beschikken. Bij deze kun je de zitting van de poef open maken, en de holle ruimte kun je gebruiken om spullen in op te bergen.

Meer soortgelijke producten


De poef staat vaak in de woonkamer naast de bank of foutuilen. Echter sommige mensen zetten de poef liever in de slaapkamer als aanvulling op het al aanwezige interieur. We zien vaak dat mensen het lastig vinden, of niet durven om opvallende kleuren in het huis aan te brengen. Dit kan echter makkelijk worden gedaan met de wat kleinere meubelstukken, waaronder de poef. De poef werkt op dat moment als een echte “eye” catcher.

Waarom kiezen voor een poef met opbergruimte?

De opbergruimte wordt vaak door mensen gebruikt om spulletjes in te stoppen die binnen handbereik nodig zijn wanneer je bijvoorbeeld op de bank zit. Denk hierbij aan de afstandsbediening, een leesboek, een nageletuitje, etc. Het kan voor sommige dienen als een vaste opbergplek voor spullen die normaal los door de woonkamer slingeren of voor spullen die ze liever uit het zicht hebben.

Zoals hierboven al eerder benoemd is de poef ooit ontwikkeld om op te zitten of om de voeten op te rusten. Een poef is klein van stuk en ligt genoeg om gemakkelijk zelfstandig te verplaatsen.

Daardoor kan een poef de ene dag in de woonkamer staan, maar de volgende dag worden gebruikt in de slaapkamer of de logeerkamer. Krijg je een groot gezelschap op bezoek? Dan kan de opberg poef als extra stoel fungeren, zonder dat je de inhoud eruit hoeft te halen.


Woontrends
Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter