Moois voor de tuin afbeelding
In deze blog

Last van lentekriebels, maar heeft de winter zijn tol op je tuin geëist? Geen zorgen, wij hebben 10 producten uit de webshop geselecteerd om jouw tuin in een handomdraai lenteproof te maken!

Heerlijk tuinieren, barbecuen met vrienden en familie of in je eentje genieten van de zon: in de tuin kun je ontspannen, inspiratie opdoen en even weg zijn van de dagelijkse dingen. Onderstaande 10 tuintoppers geven de look van je tuin een update en maken hem weer als nieuw!

1. De perfecte picknicktafel. Picknicken staat synoniem aan de zomer. Essentieel deze zomer is dus een mooie picknick tafel, om buiten te dineren in stijl. Deze robuuste houten picknicktafel is gemaakt van gerecycled teak - mooi én duurzaam tegelijkertijd.

2. Een loungebed. Creëer een oase van rust met een waar lig eiland. Een plek in de tuin waar je heerlijk in de zon kunt liggen en de krant kunt lezen, de zon onder zien gaan en de vogeltjes horen fluiten. Magisch!

3. Kleurrijke meubelen. Turqoise accenten in de tuin, zoals deze stoel, maken hem levendig, vrolijk en zomers. En hij staat binnen net zo leuk als buiten, dus zodra de koudere temperaturen zich weer aandienen kan hij gewoon mee naar binnen!

4. De ideale hangmat. Benodigdheden voor een ontspannen dagje wegdromen: 2 bomen, een lichte bries en een heerlijke hangmat. In deze enorme macramé hangmat doezel je met gemak de dag door, maar hij is ook stevig genoeg om met je geliefde in weg te dommelen.

5. Deze mediterraanse kleioven slash barbecue. Warmere temperaturen lenen zich er uitstekend voor om gezellig buiten te gaan barbecuen. Of je nu professioneel griller of hobbyist bent, van deze prachtige mexicaanse kleibarbecue wordt iedereen vrolijk. Alleen al door er naar te kijken.

6. Een kampvuur. In een tuin moet geleefd worden, gelachen, in het bijzijn van goed gezelschap. Zonder je gazon te verwoesten uiteraard. Daar biedt deze stervorm de ideale uitkomst: de ideale basis voor een kampvuur, praktisch en mooi.

7. Bloemen & planten. Ze gedijen misschien het beste in regelmatig met water besprenkelde aarde, maar dat is zeker geen reden om je bloemen en planten niet van een mooi jasje te voorzien! Het liefst een kleurrijke, zoals deze turqoise plantenbak wat een mooi contrast geeft met de bloemen en planten in de pot.

8. Een parasol. Essentieel om de schadelijke zonnestralen af en toe op afstand te kunnen houden, zodat je de tuin helemaal nooit meer hoeft te verlaten.

9. Verfijnd licht. Geniet ook tijdens de zwoele zomeravonden van het buitenleven met deze mooie lantaarns om je heen, de ideale manier om gemakkelijk en goedkoop een persoonlijke noot aan je tuin toe tevoegen.

10. Een moderne ligstoel. Een mooie ligstoel geeft je tuin direct een chique uitstraling. Deze elegante ligstoel is zowel modern als klassiek, dankzij de mix van de antraciet grijze kleur en het traditionele rotan.


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter