Kleur bekennen - Koper afbeelding
In deze blog

Na een tijdje verbannen te zijn geweest naar de koopjeshoek op de antiekmarkt is koper weer helemaal terug in ons interieur. Aan het plafond, de muur, op tafel of op je nachtkastje: koper mag gezien worden!

Mat, glanzend, gepolijst, warm roodkleurig of stoer bronskleurig, met koper geef je je interieur gemakkelijk een trendy metallic update. De kleur heeft iets vrouwelijks en elegants indien gecombineerd met wit en andere lichte tinten. Door koper te combineren met zwart, blauw en grijs voorzie je een stoer interieur van een helder, fris randje. Ook doet dit metaal het erg goed met planten en pasteltinten. Kortom: koper is van alle markten thuis! Toe aan iets koperkleurigs in je interieur? Ga zelf aan de slag met metalen buizen uit de doe-het-zelf-zaak om een origineel, koperkleurig kledingrek te creëeren of geef je kledinghangers een vers, koperkleurig jasje met een mooie spray.

Niet zo'n DIYer? Geen nood, op Furn.nl vind je adembenemend mooie koperen meubelen en woonaccessoires. Bekijk ze snel hieronder:

V.l.n.r. en v.b.n.b.:

1. Bijzettafel Tunis: http://bit.ly/1jsARbD

2. Brick koper klok: http://bit.ly/1kC2QUc

3. Bolina spiegel: http://bit.ly/1umqXNp

4. Pols Potten kruk: http://bit.ly/1iYvam0

5. Lup Triangle kanderlaar: http://bit.ly/1iNn7t9

6. Copper Tray dienblad: http://bit.ly/1iYuNI7

7. Stelton Tangle vaas: http://bit.ly/RhIlmY

8. Define kruk: http://bit.ly/1nVJmiF

9. Base Copper wandlamp: http://bit.ly/1g0DzRb


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter