Keukentafelpraat afbeelding
In deze blog

Dat de keuken meer is dan een ruimte om te koken en te eten moge duidelijk zijn - hier vind alle actie plaats! We leven praktisch in onze keuken. Gasten entertainen, het zondagse ontbijt met de hele familie: de keuken is het hart van een huis.

Of je de keuken nu gaat renoveren, herinrichten of simpelweg updaten, bedenk altijd eerst voor welke doeleinden de keuken gebruikt gaat worden, en in welke mate. Laat je vervolgens inspireren door deze knappe keukens inclusief simpele decoratie tips en slimme trucs om de ruimte te transformeren in een droomkeuken.

Kleurrijke barkrukken

Toe aan wat kleur? Door een stel kleurrijke barkrukken onder het werkblad te zetten voorzie je de keuken van een instant update. Mooie pastel kleuren als mintgroen, hemelsblauw en babyroze zorgen voor een trendy uitrstraling en zijn een welkome, vrolijke afwisseling voor het strakke wit wat meestal overheerst in de keuken.

Reflecterende bladen

Je kunt de keuken misschien niet letterlijk vergroten - tenzij je gaat verbouwen - maar je kunt hem wel groter laten líjken door met reflecterende opparvlaktes en items te spelen. Glanzende werkbladen, metallic keukenkastjes en shiny lampen vangen en reflecteteren het licht, en vergroten zo optisch de ruimte.

Een houten touch

De minimalistische, witte keuken zal nooit out of style raken. Door houten accenten toe tevoegen, bijvoorbeeld bij de kastdeuren of de barkrukken, voeg je textuur toe aan een cleane witte keuken. Ook krijgt deze een warmere uitstraling en wordt hiermee meteen een stuk uitnodigender.


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter