Furn.nl is vernieuwd - veiliger, mooier, sneller afbeelding

Na meerdere maanden werken is Furn.nl vernieuwd, alle vernieuwingen van de site lees je in onderstaande blogpost.

UPDATE 2018 september: We hebben de homepagina van een nieuw likje verf voorzien. De hoofdkleur is nu voornamelijk wit geworden. Verder werkt de site nu een stuk beter op de mobiele telefoon en tablet

Eind januari vorig jaar lanceerde Furn.nl als een van de eerste meubelzoekmachines van Nederland. Toentertijd begonnen als concept website, nu twee jaar later is Furn.nl een van de grootste vergelijkingssites op het gebied van meubels in Nederland. Om jou als klant het zo fijn mogelijk te maken hebben we de afgelopen maanden naar feedback van jou en van winkeliers geluisterd om het vinden van een mooi meubelstuk zo eenvoudig mogelijk te maken. In dit artikel licht ik een aantal verbeteringen toe:

Nieuwe layout, volledig werkzaam op elk apparaat

De layout is te gebruiken op je mobiele telefoon, tablet of mobiele telefoon, allemaal met hun eigen geoptimaliseerde weergave. Responsive design noemen ze dat in hippe termen. Furn.nl voldoet eraan en zorgt ervoor dat jouw ervaring ongeacht het device op zijn top is. Daar komt bovenop dat de site tot wel 5x sneller is dan de vorige website.

Actuele producten op voorraad

In de oude versie van furn.nl konden prijzen soms niet kloppen. We hebben nu een systeem dat accurater werkt, waardoor prijzen nu automatisch aangepast worden als ze bij een winkelier aangepast worden. Als een product in voorraad is, krijg je dat nu bij de meeste winkels meteen te zien. Mochten er nog prijzen zijn die niet kloppen, geef het gerust aan aan info [at] furn.nl .

Veilige verbinding - eerste grote vergelijkingssite met een SSL-certificaat

We nemen veiligheid bij Furn.nl zeer serieus. Vrijwel alle webwinkels zijn voorzien van een SSL-certificaat, omdat je daar gegevens achterlaat bij het bestellen. Ook op vergelijkingssites laat je gegevens achter, die (in onze ogen) goed beschermd moeten worden. Daarom is Furn.nl nu voorzien van een SSL-certificaat. Dat betekent dat jouw gegevens versleuteld worden verstuurd. Hoewel 100% veiligheid nooit te garanderen, zijn jouw gegevens nu een stuk beter beveiligd dan bij andere vergelijkingssites. Wij zijn dan ook een van de eerste grote vergelijkingssites van Nederland die werken met een SSL-certificaat.

Prijsverlagingen meteen in jouw inbox

Zie je een leuk product, maar vind je het net iets te duur? Maak een account aan en zet het in je verlanglijst. Wij sturen een mailtje als het product in prijs is verlaagd, wel zo handig!

En dat is nog maar een kleine greep uit de reeks verbeteringen.

Veel plezier met shoppen!

Het Furn.nl team

UPDATE 27-07-2017: Sinds vandaag wordt jouw meubel gecompenseerd met een boom wanneer je meer dan 100 euro uitgeeft via Furn.nl.


Nieuws
Reageer op dit artikel
1 reacties in totaal
Door Greta Lapeirre, 2 jaar geleden
Beste, Op jullie website staat er een exclusieve kortingscode (- 35 euro) MADE4FURN35. Maar ik kan deze niet gebruik op mijn gsm en ik zou graag iets bestellen op made.com? Dank voor antwoord. mvg Greta Lapeirre

Laat commentaar achter