Een creatieve kinderkamer afbeelding
In deze blog

Artistieke kwaliteiten bij de allerkleinsten bloeien vaak op in een huiselijke omgeving die aanmoedigt en inspireert. Opgroeiende kinderen hebben daarom behoefte aan een ruimte waar ze niet alleen kunnen spelen en dagdromen, maar ook zichzelf kunnen uiten en creatief kunnen zijn zonder belemmeringen. Creëer deze ruimte met de kindermeubelen van Furn vol leven en kleur.

Kleur

Creëer een kinderkamer waar de energie van afspat met véél kleur. Dit kun je doen met kleurrijke opbergbakken, die zowel praktisch (want: opbergruimte!) als leuk zijn. Of geef je kind de vrije hand met een leeg doek, verf en wat kwasten.

Textuur

Textuur in een kamer geeft kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs aan hun motoriek en gevoelszintuig te werken. Stimuleer ze hierin door verschillende texturen in de kinderkamer te verwerken. Stoffen poefs en wollige vloerkleden zorgen voor een zachte textuur, een houten oppervlak is glad, en een schilderij laat kinderen kennis maken met weer een heel nieuwe, bijzondere textuur.

Vorm

Iedere jonge creatieveling moet leren outside the box te denken. Geef je kind een duwtje in de goede richting door meubels te kiezen waarin met vorm wordt gespeeld, zoals een tafel in de vorm van een dier, of een lamp in de vorm van een wolk. Haal je inspiratie uit zowel moderne als retro woonstijlen, de natuur en good-old Lego.

Hieronder hebben we de leukste kindermeubelen van Furn verzameld, zodat je jouw kindje van de creatiefste kinderkamer kan voorzien!


Wonen met kids
Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter