Decoreren met stoelen afbeelding
In deze blog

Eén enkel item kan een ruimte volledig transformeren, en een opvallende accent stoel is zo’n item. Zie hem als versiering, een eclectische touch om een ruimte mee op te fleuren en persoonlijkheid te geven. Belangrijk is om hierbij outside of the box te denken, de stoel hoeft niet te matchen met de rest van je interieur: dan is het immers geen ‘opvallend accent’ meer.

Of je nu kiest voor fauteuils, poefs, bankjes of ligstoelen, de truc is zoals gezegd dat de desbetreffende stoelen een andere uitstraling hebben dan de rest van het interieur. Ze moeten onderscheidend zijn. Dit kan een aparte kleur, een opvallend patroon, de textuur of een eigenzinnige vorm zijn – zolang ze maar opvallen.

Een laatste punt om in gedachten te houden tijdens de aanschaf van een blikvangende stoel is deze niet zo nodig praktisch noch functioneel, conservatief of comfortabel hoeft te zijn. Het gaat erom dat deze stoelen een ruimte opfleuren, dat ze gezien worden en een ruimte karakter geven.

Hieronder hebben we alvast de mooiste opvallende stoelen geselecteerd die op Furn.nl te vinden zijn. Van kleurrijke fauteuils met een opvallende print tot aluminium krukjes en transparante stoelen die uitblinken in hun eenvoud.

1. Foliage Fauteuil

2. Aluminium Poef Face

3. Mikkel Entho Fauteuil

4. Amateur Masters Stoel

5. Magis Proust Fauteuil

6. Pedrali Pasha Fauteuil

7. Zuiver Design Elizabeth Stoel

8. Moooi Smoke Chair


Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter