De slaapkamer inrichten: modern zwart-wit afbeelding

Een modern interieur

De combinatie zwart en wit is altijd al een chique, strakke interieurfavoriet geweest. Wit is licht en reflecterend, terwijl zwart stoer is, en een tikje gewaagd. In combinatie geven deze tijdloze kleuren iedere kamer een moderne update: geen wonder dat ze zo populair zijn!

Waar de woonkamer gerust gewaagd, vrolijk en kleurrijk mag zijn, is het bij de slaapkamer van belang dat er een balans tussen rustgevend en persoonlijke stijl wordt gecreëerd - tussen stijl en slaapcomfort. Een zwart-witte slaapkamer is hier de ideale kandidaat voor: stijlvol en persoonlijk zonder druk te zijn. Door het neutrale kleurenschema kun je bovendien uitpakken met materialen, texturen en vormen. Schroom dus niet om een aparte lamp of tafel aan te schaffen, je zult zien dat ’t werkt in een zwart-wit interieur.">Waar de woonkamer gerust gewaagd, vrolijk en kleurrijk mag zijn, is het bij de slaapkamer van belang dat er een balans tussen rustgevend en persoonlijke stijl wordt gecreëerd - tussen stijl en slaapcomfort. Een zwart-witte slaapkamer is hier de ideale kandidaat voor: stijlvol en persoonlijk zonder druk te zijn. Door het neutrale kleurenschema kun je bovendien uitpakken met materialen, texturen en vormen. Schroom dus niet om een aparte lamp of tafel aan te schaffen, je zult zien dat ’t werkt in een zwart-wit interieur.

Bij een zwart-wit interieur denken we vaak aan een witte basis met zwarte meubelen en woonaccessoires, terwijl andersom ook erg mooi is. Laat zwart de boventoon voeren en big drama aan de slaapkamer toevoegen. Het contrast tussen de twee kleuren geeft een elegant resultaat waar wij erg blij van worden.

Monochrome woonaccessoires">Monochrome woonaccessoires

Geïnspireerd geraakt? Neem dan eens een kijkje naar onze mooie zwart-witte meubelen en woonaccessoires voor in jouw slaapkamer.

Zwartwitwoonaccessoires

1. Dekbedovertrek Dot | 2. Fotolijst | 3. Kamerscherm Yin & Yang

4. Pig Table | 5. HKLiving vloerkleed | 6. Sierkussen Velvet

7. Sierkussen Design Roos | 8. Normann Copenhagen vaas


Woontrends
Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter