3 manieren om de lente te vieren met de Wannahave Days afbeelding

Stroop je mouwen maar alvast op; het is volop lente en dat betekent dat er weer een nieuwe voorjaarseditie van de wehkamp Wannahave Days aankomt!

Voor een fractie van de originele prijs vul je je huis met prachtige meubels of je garderobe met nieuwe merkkleding. Kun je geen tweedehands meubels vinden of wil je toch liever gaan voor nieuw? Dit is het moment om in te kopen.

1. Geef je huis een prachtige make-over

Laat een frisse wind door je huis waaien en gooi weg of doneer wat je altijd al weg had willen doen. Alle oude, versleten en stoffige meubels mogen weg. Creëer ruimte voor positieve dingen in je leven en maak een nieuwe start.

Wil je een nieuwe, eigentijdse draai aan je interieur geven? De trends van 2018 zijn natuurlijke tinten, zoals groen, blauw, zachtroze en zandkleuren. Vaak worden die gecombineerd met felle kleuren, zoals kobaltblauw, roze, geel en appeltjesgroen.

Als je houdt van een mix van verschillende stijlen, dan is dit jouw jaar. Een combinatie van tegenpolen werkt juist heel goed. Combineer bijvoorbeeld de urban jungle-look met een modern industriële stijl.

Bij wehkamp vind je meubels en accessoires in allerlei kleuren en met verschillende patronen. Sla je slag deze sale en breng de natuur in huis door te kiezen voor sierkussens of plaids met botanische en tropische prints. Dat is dit voorjaar helemaal hot!

Houd je meer van klassiek? Denk dan aan kussens en meubels met fluweel en kies voor warme kleuren. Maar voor welke stijl je ook gaat, de natuur blijft centraal staan.

Haal de natuur niet alleen naar binnen, maar besteed ook aandacht aan de tuin. Bij wehkamp vind je buitenmeubels waarmee het elke dag zomer is. Rotan stoelen, gezellige accessoires en prachtige loungesets geven je het gevoel alsof je op vakantie bent in je eigen huis.

2. Vier de lente met een nieuwe outfit

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe outfit. En jawel, de blote benen mogen weer getoond worden! Voel je op en top vrolijk in een zomerse jurk of een rokje van onder andere ONLY, Catwalk Junkie of Morgan.

Trakteer jezelf op een nieuw paar zomerse schoenen! Of je nu hippe laarsjes zoekt, pumps of sandalen: wehkamp heeft het allemaal. Tussen de Wannahaves vind je merken als Shabbies Amsterdam, Sacha en Manfield.

Deze lente staat in het teken van de romantiek. Zowel bloemen als strikken en zachte pasteltinten zijn helemaal hip. Bij wehkamp vind je van alles met bloemen: van jurkjes tot bh’s.

Houd je meer van abstracte prints, zoals strepen? Wehkamp heeft ze. Of je nu van verticaal, horizontaal, kleine streepjes, grote strepen, of zebraprint houdt, dit seizoen staat bol van de strepen.

Aan de andere kant vind je deze lente niet alleen romantische items, zoals zoete prinsessenjurken en laagjesrokken, maar ook stoere piloten overalls, donkere denim jacks, tropische prints en felle kleuren. Voor ieder dus wat wils!

Scoor tijdens de Wannahave Days ook iets nieuws voor de zomergarderobe van je kind(eren)! Kies uit diverse jeans, vesten en broeken met gave prints. Help je kind de blits maken op school met een toffe outfit van Cars, Adidas, CoolCat of nog veel meer andere merken.

3. Andere Wannahave producten: van televisies tot refurbished


Tijdens de Wannahave Days vind je naast kleding en (buiten)meubels ook televisies, wasmachines, koffiemachines en speakers die tot wel 30% zijn afgeprijsd. Wil je wat minder impact hebben op het milieu met jouw aankoop? Bekijk dan ook de refurbished producten van wehkamp of bekijk hier allerlei andere refurbished producten.

Profiteer van de gratis verzending bij bestellingen vanaf 20 euro en de bezorging op een dagdeel naar keuze. Niet tevreden met het product? Maak dan gebruik van het gratis retourbeleid van wehkamp (zelfs als het thuis wordt opgehaald).

Mis de Wannahave Days niet en blokkeer de data donderdag 19 t/m maandag 23 april alvast in je agenda! Tijdens deze vijfdaagse sale van wehkamp zijn meer dan 70.000 artikelen tot 50% afgeprijsd. De sale geldt voor dameskleding, kinderkleding, herenkleding, huishoudartikelen, tuinmeubels en sport & outdoor artikelen. Bezoek de Wannahave Days.


Nieuws
Reageer op dit artikel

Laat commentaar achter