Over Furn.nl

Furn.nl is dé meubelvergelijker van Nederland. Vergelijk waar op het gebied van wonen en huis & tuin op kleur, merk, materiaal, levering en meer. De meest vanzelfsprekende producten als banken, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires kun je er vinden. Maar ook voor specifieke producten als hanglampen, cafetières, soepterrines of bijvoorbeeld kinderstoelen ben je bij Furn.nl aan het goede adres.

Furn.nl Stickman animation

De missie van Furn.nl

  • Het overzichtelijk maken van meubels, geen 20 verschillende tabbladen met meubelwinkels om jouw meubel te vinden, maar één allesomvattend overzicht,
  • Het bieden van een ruime keuze, momenteel meer dan 90.000 producten,
  • Jou bewust maken van de keuze die jij als consument hebt om voor duurzame producten te gaan, ook op meubelvlak,
  • Jou inspireren om het maximale uit jouw woonkamer, slaapkamer, hal of tuin te halen.

Wie zijn wij?

Jelle Bekirovic

Jelle foto

Over Jelle en Furn.nl

Ik heb Furn.nl in 2014 opgericht, omdat een overzicht website voor meubels nog niet bestond. Sinds 2016 ben ik er, na het behalen van mijn Master volledig mee bezig en werk ik aan de vele kansen die er nog liggen in de online meubelmarkt.

Wat doe je bij Furn.nl?

Ik houd mij dagelijks bezig met het systeem achter Furn.nl. Elke dag zijn er weer nieuwe mogelijkheden om de website te optimaliseren, dus probeer ik up-to-date te blijven. Dit zorgt ervoor dat de consument plezierig op onze website meubels kunnen uitzoeken

Wat is je achtergrond?

Sinds jongs af aan houd ik me bezig met computers, internet en de digitale wereld. Ik heb een Master in Science Business & Innovation op de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond met een specialisatie in Energie & Duurzaamheid. Daarnaast voetbal ik graag, bezoek ik graag evenementen en concerten.

Onze manier van werken

Wij werken vrij flexibel dagelijks vanaf ons kantoor op het Leidseplein in Amsterdam tezamen met een groep inspirerende ondernemers die ieder zijn eigen bedrijf en/of project runt. Uiteraard zijn er altijd mogelijkheden om een stage bij ons te lopen of eens een kijkje in de keuken te nemen. Neem daarvoor contact op.

Hoe zit de site in elkaar?

Alles is door een semi-automatisch systeem samengevoegd waardoor we een groot aanbod van verschillende meubels uit verschillende winkels aan kunnen bieden. De aparte winkels kunnen beoordeeld worden door gebruikers, waardoor je meteen ziet wat de ervaringen zijn met een winkel.

Op dit moment is Furn.nl nog in aanbouw. Mocht je meer willen weten over ons, lees dan ons blogartikel. Mocht je nog suggesties of vragen hebben kun je altijd contact opnemen.

Groeten!

Furn.nl

Furn.nl weergave op een laptop